Vad spelar du i helgen? [Vecka 30 2021]

Då var helgen här igen med allt vad det innebär. För egen del betyder helg att jag har två arbetsdagar kvar tills jag äntligen får ta lite semester igen och av någon anledning hoppas jag att det börjar regna snart där jag bor.

Trots en lugn sommar när det kommer till spelsläppen, har vi hunnit plöja igenom en del recensionsspel senaste veckan. Jag hann precis bli klar med min recension av Neo: The World Ends with You (9/10) och Jonny lyckades med konststycket att lyckas kötta sig igenom två spel på kort tid; Samurai Warriors 5 (7/10) samt det slafsiga Paint the Town Red (4/10).

Nu berättar vi vad vi tänkte roa oss med i helgen, men vi är ännu mer intresserade av att höra om dina planer!

Martin schasar bort spöken i Shibuya och plockar blodiglar

Det ser äckligt ut, men larverna rensar faktiskt upp i mitt infekterade sår

Jag tänker fortsätta mitt äventyr i det alternativa Tokyo som målas upp i den fantastiska titeln Neo: The World Ends with You. Det finns mycket annat att utforska innan jag känner mig nöjd med min insats i spelet.

Jag har även hittat ett nytt överlevnadsspel som jag försöker lära mig. Green Hell är otroligt oförlåtande och kräver att jag håller koll på precis allt; kolhydrater, fetter, protein, vatten, energi och psyke. Varenda liten varelse i spelet verkar vara ute efter att ända mitt liv, där blodiglar, ormar och giftiga skalbaggar hittills lyckats väl med sina uppdrag. Men jag har lärt mig av mina misstag och ska starta om spelet i helgen med nya friska tag!

Jesper muckar med Shinra

Tifa är bästa waifun. Den som säger något annat har fel.

Efter att ha testat Dungeons & Dragons: Dark Alliance blev jag snabbt sugen att spela något annat och nu var det så äntligen dags att migrera sparfilen från PlayStation 4-versionen till PlayStation 5 och fortsätta min genomspelning av Final Fantasy VII Remake (9/10).

Jag minns inte om det var något recensionsspel som gjorde att jag tog en paus, men nu är motivationen på topp och jag kommer garanterat att spela det tills eftertexterna rullar. Dock har jag fortfarande inte bestämt mig om jag vågar mig på en genomspelning på svåraste svårighetsgraden för att nypa platinatrofén. Det är inget lätt spel ens på normal nivå.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.