Vad spelar du i helgen? [Vecka 3 2023]

Januari är i full gång och även om recensionstempot på PSbloggen för året har öppnat lågt så kan du förvänta dig en ökning framöver. Tidigare i veckan kunde du läsa om One Piece Odyssey (7/10) och vi har en handfull spel som spelas för fullt och där du kan förvänta dig en recension.

Även om det går mot ljusare tider är januari fortfarande en mörk månad och de som spelar mer på vinterhalvåret har fortfarande flera fina spelhelger att se fram emot.

Jesper jonglerar skola och skuggor

Kung Fu-fantasten Chie påminner alla om midnattskanalen…

Jag har inte mindre än två recensionsprojekt i form av Persona 3 Portable och Persona 4 Golden. Helgens spelande kommer att prioriteras på dessa två. Jag har också köpt The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me (9/10), men det är tveksamt om jag hinner påbörja det under helgen. Jag vill hinna bli klar med säsong 1 innan berg-och-dalbaneskjutaren The Dark Pictures Switchback VR släpps till PlayStation VR2 i slutet av februari.

Johan bekantar sig med främmande planeter

Tydligen är det krav på orimligt välpolerade hjälmar när man försöker kolonisera en ny planet

Jag laddade ned Jett: The Far Shore nu i veckan i samband med att det dök upp i PlayStation Plus Extra-förmånerna, mycket för att jag har varit nyfiken ett bra tag på detta nya Superbrothers-projekt. Hittills är jag helsåld på den audiovisuella presentationen, men kanske lite mindre såld på spelmekanikerna. Jag ska dock ge spelet ytterligare ett försök i helgen för att se om jag kan ta mig igenom denna upplevelse.

Jonny tar en promenad

Ingen powerwalkar som en lök.

Det var ett tag sen jag spelade ett rytmspel, ett faktum som tillintetgjordes häromdagen när spelet Rhythm Sprout trillade ner på skrivbordet. Kombinationen av orden lök och joggingkläder är som upplagt för dåliga skämt, men det är faktiskt en sån jag spelar som när jag dansar fram genom skog och dal.

När kläderna är genomlökiga och det är dags för ett ombyte kommer jag nog att sätta mig med Star Wars Jedi: Fallen Order (7/10)

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.