Vad spelar du i helgen? [Vecka 29 2015]

En härlig spelvecka har nu passerat och förvandlas förhoppningsvis till en minst lika härlig spelhelg. Vi har fått ta del av en rad trevliga spelsläpp, vilket har resulterat i att redaktionen har fullt upp med recensionsuppdrag nu. Sommartorkan har som sagt upphört och tempot kommer bara att eskalera nu när vi närmar oss augusti.

Martin har dessutom påbörjat sitt äventyrBloodborne (10/10) och börjar möjligtvis uppvisa symptom av Stockholmssyndromet.

Johan är en häftig elefant

Nästa vecka släpps ett nytt actionfyllt plattformspel som heter Tembo the Badass Elephant, och utöver att spelet har en ganska bra titel är det även mitt nästa recensionsuppdrag. Det innebär mycket hoppande, springande och trumpetande för min del denna helg så att du kan ta del av min recension nästa vecka.

Jag håller dessutom fortfarande på att hårdtesta F1 2015 och planerar att ha en recension klar inom kort.

Martin: Dimensioner, dans och död

Shake shake shake, shake shake shake, shake your booty, shake your booty!

Shake shake shake, shake shake shake, shake your booty, shake your booty!

I veckan damp importversionen av Persona 4: Dancing All Night ned i brevlådan och jag kommer nog att tillbringa en del av helgen med att njuta av när Kanji och Rise dansar till klassiker som ”Your Affection” och ”Specialist”. Det finns en berättelse som jag håller på att gå igenom också men eftersom den är på japanska, känner jag att jag inte förstår riktigt allt.

Jag fortsätter också min resa i Lost Dimension, det japanska rollspelet som blandar friskt mellan Valkyria Chronicles och Freedom Wars (8/10). Än så länge har jag bara skrapat på ytan men jag har ganska lång tid på mig innan spelet släpps i Europa.

Min sommarutmaning fortsätter och självklart ska jag fortsätta att njuta av Yharnams kusliga miljöer i Bloodborne (10/10) samtidigt som jag försöker komma på ett sätt att nedgöra min nuvarande nemesis: Cleric Beast.

Vad tänker du spela i helgen?

3 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Quint Quint
  3. Macce_1

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.