Vad spelar du i helgen? [Vecka 27 2015]

Sommarlugnet har lagt sig över spelbranschen nu, åtminstone i väntan på Gamescom nästa månad. Det betyder lite nyhetstorka och relativt få spelsläpp, men som du kunde läsa tidigare i veckan är Martin fast bestämd att inte sitta sysslolös. Ta chansen att lägga din röst och bestämma hans öde! Tiden kommer att visa om han kommer att hitta en ny favoritgenre, eller om vi behöver leta efter en ny redaktör.

Johan kastar bomber i bekanta labyrinter

19074740738_324807134f_z[1]

Först på dagordningen i helgen blir att färdigställa min recension av Devil May Cry 4: Special Edition. Djävlarna har nu gråtit färdigt och det är dags att summera huruvida denna nyversion är värd att införskaffa.

Mitt andra projekt är att utvärdera det thailändska indiespelet Bombing Busters som tydligt har inspirerats av de gamla klassiska Bomberman-spelen. Spelet släpptes nu tidigare i veckan, men om du är osäker på om du vill köpa det kommer du att kunna läsa min recension nästa vecka.

Martin återvänder till Pandora

Skål! För framgång, svek, vänskap och många överkörda Rakk!

Skål! För framgång, svek, vänskap och många överkörda Rakk!

Innan jag hoppar på min sommarutmaning som Johan nämnde, tänkte jag städa upp lite bland titlarna som jag skyfflat framför mig. Till att börja med ska jag försöka bli klar med min uppfattning av Hyperdimension Neptunia Re;Birth3: V Generation. Jag är långt ifrån klar med spelet men börjar nu få en tydlig bild av upplägg, berättelse och mekanik.

Jag upptäckte till min förvåning att jag faktiskt råkat inhandla hela första säsongen av Tales From The Borderlands till PlayStation 3, även om jag redan har det till den nya generationen. Det ska bli mycket trevligt att få börja om från början i Rhys och Fionas äventyr och än så länge har jag inte upplevt några prestandadippar.

Om jag har tid över, ska jag även påbörja min tredje genomspelning av The Wolf Among Us, denna gång söker jag min platinum i PlayStation Vita-versionen.

Bomber, hyperdimensioner och tårar blir det för oss i helgen, vad tänker du spela?

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Thomas Thomas
  3. Thomas Thomas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.