Vad spelar du i helgen? [Vecka 26 2015]

Ännu en vecka har passerat utan att vi har börjat närma oss riktig sommar, men lyckligtvis har det varit en högtidsstund för spelfans istället. En omfattande mängd spel släpptes på PlayStation Store denna vecka, med allt från Batman: Arkham Knight till Final Fantasy XIV: Heavensward som ett par av höjdpunkterna. Om du är PlayStation Plus-medlem kan du dessutom ta del av den kopiöst försenade Driveclub: PlayStation Plus Edition som efter en hel del om och lika många men nu är släppt.

Johan får djävlar att (möjligvis) gråta

devil-may-cry-4-special-edition[1]

Lysande, Sickan!

Nyversioner är ju populära nuförtiden och nu i veckan släpptes Devil May Cry 4: Special Edition till PS4. Recensionsuppdraget hamnade på mitt bord och kommer därför att ta upp en hel del av min helg. Spelserien har gått väldigt mycket upp och ner, men en sak som aldrig går att klaga på är de galna actionsekvenserna. Mer om spelet kan du läsa i min recension under nästa vecka.

Skulle jag köra fast någonstans i demonjakten kommer övrig speltid att tillbringas med Batman: Arkham Knight. Ett av de helt klart snyggaste spelen på PlayStation 4, och John Nobles tolkning av Scarecrow är smått lysande emellanåt.

Martin rollspelar i olika dimensioner

Nej, Martin spelar inte Destiny i helgen. Istället: ett spel med en berättelse!!

Nej, Martin spelar inte Destiny i helgen. Istället: ett spel med en berättelse!!

Resan fortsätter i Hyperdimension Neptunia Re;Birth3: V Generation och jag måste säga att jag fortfarande trivs i den här dimensionen. Hela tiden gör spelet narr av sig själv och andra aktuella populärkulturella händelser, jag vet aldrig vad Noire ska kläcka ur sig i nästa textruta. Spelet släpps snart till PlayStation Vita och jag ska försöka hinna skriva min recension innan det kommer ut.

Nästa rollspel på listan kommer från Atlus och heter Lost Dimension. På ytan ser det ut som en blandning mellan Freedom Wars (8/10) och kultklassikern Valkyria Chronicles men vem vet vad som lurar i djupet?

Övrig tid tillbringar jag nog med Bigby och Snövit där jag försöker återupprätthålla ordningen i Fabletown. Jag närmar mig snart slutet i The Wolf Among Us i PlayStation 4-utgåvan och tänkte nog köra en tredje genomspelning på PlayStation Vita efter att jag är klar med denna.

Fladdermöss, djävlar och dimensioner upptar vår tid, vad tänker du spela i helgen?

4 kommentarer
  1. Quint Quint
    • Johan Lindros Johan Lindros
  2. Thomas Thomas
  3. Macce_1

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.