Driveclub för PlayStation Plus är slutligen här

Det har talats om en gratisversion av Driveclub (6/10) sedan avtäckningen av PlayStation 4 i februari 2013, och efter många om och men är det nu slutligen möjligt för PlayStation Plus-medlemmar att ladda hem en avskalad version av bilspelet som släpptes förra hösten. Spelet läckte ut på amerikanska PlayStation Store redan för ett par dagar sedan men drogs snabbt tillbaka igen och följdes upp med en ursäkt för att servrarna inte var riktigt klara än.

Nu är spelet dock släppt på riktigt och det du får ta del av är 15 bilar, 13 banor samt de flesta spellägen som finns tillgängliga i fullversionen. Driveclub har fått en hel del patchar sedan den haltande lanseringen i höstas och det är en betydligt bättre fungerande produkt nu, även om det kanske inte löser många av spelets andra mer fundamentala problem.

Det ska dock bli intressant att följa utvecklingen nu när det sannolikt kommer att strömma till ett stort antal nya spelare, då det var detta som fick servrarna att haverera ursprungligen. Förhoppningen finns ju att de har lärt sig av dessa tillkortakommanden.

Kommer du att ladda hem Driveclub idag?

4 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. motz motz
  3. cheddar cheddar
  4. Macce_1

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.