Vad spelar du i helgen? [Vecka 24 2019]

Då var det dags att fira helg igen då. Tänk att det redan är midsommar nästa vecka! Med årets E3-evenemang alldeles i ryggen, försöker vi blicka fram mot sommaren och lugnet.

Men på redaktionen ligger vi inte på latsidan. Under veckan har ni kunnat läsa om förhandstestet av Code Vein, recensionen av Dragon Star Varnir (6/10) och annat intressant.

Trevlig helg!

Jesper jagar gotiska monster

Yharnam är mörk och oförlåtande och när den här skärmdumpen togs gick det fortfarande att hitta medhjälpare.

Jag har börjat spela Bloodborne (10/10). Det har just blivit sådär beroendeframkallande att jag hela tiden går och tänker på nästa session och vilken väg jag ska ta framöver och vilken grundegenskap som ska höjas först. I min egen lilla platinautmaning för 2019 börjar jag närma mig mitt mål och jag höjde insatsen genom att addera målsättningen att Bloodborne ska bli min hundrade platinatrofé. Helgens spelande kommer att fokusera på just detta, då jag har många timmar kvar innan jag ens har klarat spelet.

Jonny spelar multiplayer

Kom nu hit hörru!

Den här helgen kommer jag att få besök av mina lika tv-spelsintresserade syskon, och förhoppningsvis kommer vi att avverka ett helt gäng spel med flerspelarläge. Den hetaste kandidaten kommer troligtvis att vara Mortal Kombat 11 (8/10), ett spel som med största sannolikhet kan avsluta eventuella syskontjafs innan de ens har uppstått. Om tiden tillåter kommer vi även att påbörja en ny genomspelning av Warhammer Chaosbane (8/10) och peppra pixliga busar i Broforce.

Om jag får lite egen tid kommer jag att försöka ta mig an den ständigt växande högen med odöda i World War Z, något jag ser mycket fram emot att göra något åt. Utöver det kommer jag om vädret tillåter ta en promenad i solen med en glass i näven, något som ger ny energi mellan spelsessionerna.

Martin kopierar planerna från förra helgen

Rackarns! Jag visste att jag borde ha uppgraderat min träsköld…

Som du kunde läsa i min recension av World End Syndrome (9/10), älskade jag upplevelsen. Därför kommer jag att fortsätta att umgås med klasskamraterna i skolan för att försöka låsa upp samtliga slut.

Jag kommer också att traggla vidare i The Elder Scrolls Online: Elsweyr. Eftersom jag påbörjade recensionsomgången med en helt ny karaktär, behöver jag öka i nivå lite mer innan jag kan komma förbi en irriterande boss. Men trägen vinner!

Förmodligen blir det också lite Dark Souls-spelande tillsammans med sonen, det tillhör ju vardagen så att säga.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.