Vad spelar du i helgen? [Vecka 23 2019]

För de som har klämdagar på jobbet befinner vi oss nu i den andra långhelgen i rad och som om inte det vore nog, startar E3 denna helg. Sommaren dök upp från ingenstans och de senaste dagarna har bjudit på tropisk värme.

Men om du är en inbiten spelare så låter du givetvis inte vädret styra över dina spelplaner. Kanske kör du lite go-cart i Team Sonic Racing (8/10) eller äventyrar mitt under ett pågående inbördeskrig i Erebonia i The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II (10/10)? Oavsett så vill vi förstås höra vad dina spelplaner för helgen är.

Jesper tar några stapplande steg i Yharnam

Det blir mer närstrid, men pistolen används för att blockera och tillfälligt överraska fiender för att få en öppning.

Den här helgen händer det. Jag hade tänkt spela något från skämshögen emellan, men nu kan jag inte vänta längre. Det har blivit dags att spela Bloodborne (10/10). Efter att ha varit sen på bollen har jag sedan i oktober spelat tre av From Softwares mästerverk och många anser ju Bloodborne vara kronan på verket, så jag har stora förhoppningar.

Förutom att jaga monster så kommer jag att spela något Artifex Mundi-spel till platinatrofé också, eftersom jag har bestämt mig för att Bloodborne ska bli min hundrade platinapokal. Jag ligger i skrivande stund på 98 och vill duka bordet för mina planer.

Martin läser en roman och möter drakar

Det ser typiskt japanskt ut, men allt är inte så bra som det kan tyckas…

Det var ett bra tag sedan jag spelade spel för recension men nu är det dags, och jag tar igen min frånvaro med råge. Jag kommer till viss del fortsätta att ta del av berättelsen som erbjuds i Worldend Syndrome; ett äventyr i en hemsökt småstad i Japan.

Något som kommer att äta många timmars speltid, är den nya expansionen till The Elder Scrolls Online: Elsweyr. Jag planerar att köra de nya äventyren med den helt nya klassen nekromantiker.

Johan kämpar med livet som egen företagare

Någon gång ska du falla och ge mig dina rikedomar, Golem King!

Efter att ha hållit ögonen på Moonlighter (8/10) en längre stund slog jag nyligen till på en rea, och har sedan dess haft svårt att slita mig från spelet. Det finns en väldigt tillfredsställande loop där du först försöker hålla dig vid liv i de monsterfyllda grottorna, för att sedan beger dig tillbaka till butiken du driver för att sälja prylarna du har samlat ihop. Det finns en fin gräns mellan ”jag vill ha lite mer” till ”fasen, jag dog och tappade precis allting”.

Utöver detta kommer jag förstås att sitta bänkad vid alla spännande presentationer från E3. Du har väl inte missat mina artiklar?

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.