Vad spelar du i helgen? [Vecka 22 2017]

Efter en vecka full av febril aktivitet i jobblivet, men med en något lugnare situation när det kommer till spelnyheter, är det äntligen dags att ta helg igen! För en del individer ute i landet innebär det även en lite längre ledighet då vi har en klämdag på måndag och sedan sveriges nationaldag på tisdag.

Förutom den glada nyheten att skaparna bakom I am Setsuna (6/10) återvänder till scenen med Lost Sphear under 2018, kunde vi även glädjas av en rejält bra tillskott i spelbiblioteket i och med Juni månads PlayStation Plus-spel. I och med att E3-mässan är i antågande, passade det ju även väl att månadens fråga tog upp ämnet vad ni helst av allt vill se under tillställningen.

Med den eventuella långhelgen framför oss, är vi såklart väldigt nyfikna på vad ni tänker spela!

Martin har tomt på bordet

Finns det en platinatrofé bakom glaset här månntro?

Finns det en platinatrofé bakom glaset här månntro?

Tack vare drivna kollegor och en rejäl spurt i mitt egna recensionsspelande, har jag precis upptäckt att jag inte har några spel kvar som jag ska recensera. Därför består helgen förmodligen av några timmar Dying Light varvat med 7 Days to Die (7/10) när det kommer till zombie-fronten.

Övrig ledig tid ska jag nog använda till att börja komma igång med platinajakten igen. The Little Acre (6/10) är påbörjat och kanske avslutas i helgen men jag har även fyndat Lara Croft GO (9/10) och Hitman GO (7/10) och kanske blir det några timmar med dem också.

Jesper jagar demonmilitärer

Färgglatt, väldesignat och fullproppat med siffror överallt

Jag har blivit förälskad i Disgaea 5: Alliance of Vengeance (9/10) och kommer garanterat att klocka några timmar på det. Det har ett otroligt djupt stridssystem utan att för den delen tynga ned striderna och göra dem sega. Tyvärr lever inte berättelsen upp till genregiganter som Final Fantasy Tactics, Tactics Ogre och Vandal Hearts, men det spelar ingen roll när det formligen sprudlar av spelglädje.

Jag är inte riktigt klar med recensionen av Get Even och hoppas kunna spela det lite grand under helgen också. Annars fortsätter jag likt Martin med platinajakten och skitspelet Orc Slayer och efter det i kön väntar sannolikt Deponia (8/10).

Vad spelar du i helgen?

4 kommentarer
  1. Alestes Alestes
    • Martin Svennberg Martin Svennberg
      • Alestes Alestes
  2. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.