Månadens fråga: Vad hoppas du på att få se på E3-mässan?

Som bekant rör vi oss nu med stormsteg mot en av årets spelhöjdpunkter, nämligen E3-mässan. Även om statusen och relevansen för mässan har avtagit de senaste åren, är det ständigt lika intressant att följa de stora presskonferenserna. Stora nyheter, tondöva presentationer och de ofrånkomliga tekniska missödena skapar ett evenemang som jag ser fram emot lika mycket varje år.

Det finns förstås mycket som vi ännu inte känner till om de olika presskonferenserna, men det är ju alltid kul att spekulera. Vilken nyhet skulle du vilja se på årets mässa?

Johan vill se nytt och fräscht lönnmördande

Ett läckt foto som ska föreställa Assassin’s Creed Origins.

En av mina favoritserier på senare år tog en välbehövlig paus under förra året för att ta ett tag tillbaka och hitta ett nytt perspektiv. Jag talar förstås om Assassin’s Creed-serien, som enligt Ubisoft ska bryta gamla mönster med årets upplaga. Assassin’s Creed Origins ska namnet vara enligt läckt information, och det har sedan länge funnits antydningar om att vi kommer att tillbringa vår tid i Egypten.

Även om jag verkligen gillar Assassin’s Creed Syndicate (8/10), då det var en markant förbättring jämfört med Assassin’s Creed Unity (7/10), så vill jag se något som inte använder sig av Ubisofts klassiska spelmall. Förhoppningsvis får vi se mer inom ett par veckor.

Jesper vill se mer frågesport

Är det ditt slutgiltiga svar?

Det har nu gått sju år sedan det senaste Buzz-spelet släpptes på PlayStation 3 och precis som inför förra årets E3 håller jag tummarna för en återkomst. Jag tycker fortfarande att Buzz-serien bredvid SingStar kanske är det bästa partyspel som gjorts där det unika är att det roar precis alla. Det är fortfarande det enda spel som jag kunnat spela med mina föräldrar och min dotter samtidigt. Jag ser det tyvärr osannolikt att det skulle utannonseras, men jag håller drömmen vid liv.

Självklart skulle jag jubla högt om vi fick en utannonsering av The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III för Europa och Nordamerika, vilket känns mer sannolikt än Buzz. Sedan vill jag förstås höra mer om Project Psync, det nya spelet från Kotaro Uchikoshi som ligger bakom Zero Escape-serien.

Jerry vill se mer från Ellies senaste äventyr

Ellie spelar en lugn och harmonisk melodi i en apokalyptisk värld.

Jag fick rent ut sagt gåshud när Naughty Dog avslöjade The Last of Us Part II under PlayStation Experience förra året, där Ellie sjöng och spelade en vacker melodi medan blodet rann nerför hennes svettiga ansikte. Föregångaren The Last of Us (9/10) är fortfarande en mästerlig berättelse, och personkemin mellan Ellie och Joel är bland det starkaste jag beskådat i ett spel.

Det jag hoppas är att få se mer av den postapokalyptiska världen i en ny trailer, om hur långt Naughty Dog åstadkommit i denna efterlängtade uppföljares utveckling och givetvis mer av den uppkäftiga Ellie.

Vad hoppas du att få se under E3-mässan?

3 kommentarer
  1. Alestes Alestes
  2. Thomas Thomas
  3. Macce_1

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.