Vad spelar du i helgen? [Vecka 22 2015]

Vilken grym vecka det har varit! Lönen kom i måndags, de flesta har fått njuta av lite äkta vårväder och vi har fått glada nyheter gällande Until Dawn. Om du har börjat spela The Witcher 3: Wild Hunt (9/10), lär du ha denna och kommande helger räddade men en del av oss andra har börjat kika på andra sätt att fördriva tiden. Det är dags att berätta vad vi spelar i helgen och det gäller dig med – fyll kommentarsfältet!

Martin möter zombier och bollar ur fullständigt

Look, metal ball, I can hear you.

…Look, metal ball, I can hear you…

Jajemen, visst blir det flipper i helgen igen! Den här gången handlar det om bordet Portal för Zen Pinball 2. Jag ser verkligen fram emot att lyssna på alla galna dialoger från det här universat och jag hoppas på lite höga poäng också. Recension kommer under veckan.

De klotformade galenskaperna slutar inte där – jag mottog även glatt(?) äran att recensera Sparkle Unleashed. Jag skrev ju om Sparkle 2 (6/10) för ett tag sedan så varför inte återuppleva berättelsen i denna nya version?

Jag har även påbörjat min tredje omgång av The Walking Dead Season Two (8/10), denna gång till PlayStation 4. Resten av min speltid ska jag ägna åt att köra klart den här säsongen och kanske gråter jag lite!

Andréas försöker frammana eldbollar och tålamod ur tomma intet.

Streetfighter, Ryu hjälper Zangief få ut en visdomstand.

Ryu hjälper Zangief få ut en envis visdomstand.

Efter att min tumme äntligen läkt hyfsat sen den fick möta Shovel Knight (9/10) så tog jag lite ogenomtänkt på mig att testa Ultra Street Fighter IV med planen att utan att tumma på kryssknappar eller miniatyrjoystickar dela ut lite stryk istället. Har spelet så många problem som det sägs på internet? Förmodligen, men knappast mer än vad internet eller jag har med spelet. Hadooooooouken!

Käftsmällar och flippertilt dominerar redaktionens spelhelg, vad tänker du spela?

3 kommentarer
  1. Macce_1
  2. Quint Quint
  3. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.