Until Dawn har nu ett släppdatum

Skräckspelet Until Dawn är ett projekt som har hängt med ett tag. Från början visades det upp på Gamescom 2012 som ett PlayStation Move-spel till PlayStation 3, och sedan försvann det spårlöst ett par år. När det sedan dök upp igen på förra årets Gamescom hade det förvandlats till ett PlayStation 4-spel och Move-funktionaliteten var lyckligtvis bortblåst.

Nu i samband med nya trailern som släpptes under gårdagen klargjordes det dels att Until Dawn kommer att släppas den 26 augusti, men viktigast av allt att spelet innehåller Peter Stormare. Han brukar oftast göra stora intryck på de berättelser han deltar i, och jag hoppas att han kommer till sin rätta även här.

Jag ser verkligen fram emot detta spel då Supermassive Games verkar ha träffat rätt i den typiska stämningen som de stereotypiska tonårsskräckfilmerna har. Korkade människor som tar korkade beslut i utsatta miljöer och som sedan dör på väldigt utstuderade vis, men skildrat på ett underhållande sätt. Förhoppningsvis gäller detta genom hela spelet, och inte bara i de klipp som har visats hittills.

Ett svar
  1. jonasbylin jonasbylin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.