Vad spelar du i helgen? [Vecka 19 2018]

Även om de flesta av oss redan har njutit av vårsol under ledigheten i torsdags, är det ändå skönt att det är helg igen, på riktigt. Personligen firade jag gårdagens ledighet med att fiska strömming och lyckades faktiskt få några firrar som troféer.

När det är dags för helg, gäller det att planera tiden rätt för oss i redaktionen eftersom det har trillat in en ganska stor drös med spel. Som om inte det räcker, vet jag dessutom att en del av oss fyllt på skämshögen ordentligt under en nyligen avslutad rea på PlayStation Store.

I rymden kan ingen höra Jesper gråta

Rymden är betydligt mindre öde än vad jag hade trott

Jag håller på att spela Everspace med avsikt att recensera det. Det presenteras som en roguelike där varje sektor slumpas fram och uppdateringar kan köpas mellan omgångarna för att komma lite längre nästa spel.

Skulle det finnas tid över tror jag att jag närmar mig slutet i årets hittills bästa spel, God of War (9/10). Jag har planer att ge mig på platinumtrofén där och städa upp alla sidouppdrag och samlarobjekt när jag klarat huvudberättelsen.

Martin är en barbar och söker sig till Kanada

Öh, är det inte dags att sjappa nu?

Öh, är det inte dags att sjappa nu?

Helgen kommer att bestå i att försökta ta mig till den förlovade (förlorade) landet Kanada i det retro-pixliga äventyret Death Road to Canada. Spelet faller mig verkligen i smaken då det verkar innehålla lika delar The Escapists (8/10) som zombieslaktande och rollspelselement.

Jag har även äran att få recensera ytterligare ett överlevnadsspel. Conan Exiles går varmt i min PlayStation 4 och jag ser ganska mycket likheter med både mitt favoritspel 7 Days to Die (7/10) som Ark: Survival Evolved och Minecraft. Skulle det trots allt bli någon tid över, tillbringas den i riket Evermore där jag utför sidouppdrag på löpande band.

 

Men nu är ni nyfikna, vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.