Vad spelar du i helgen? [Vecka 18 2020]

Vi har ännu en kort vecka på menyn, eller en långhelg om du föredrar detta perspektiv. Förutom om du, liksom jag, har dragit nitlotten och jobbar i helgen förstås.

På redaktionen är det i vanlig ordning fullt ös, vilket du har kunnat se på antalet recensioner de senaste veckorna. I detta tempo kommer vi väldigt snart att nå milstolpen 1000 recensioner sedan vi öppnade portarna 2013. Bara denna vecka har du kunnat läsa om all från stora lastbilar i lervälling i SnowRunner (7/10) till alternativ japansk historia med robotar i Sakura Wars (8/10). Nu är det dock dags att kika på vad som väntar i helgen!

I rymden kan ingen höra Martin skrika

Det är säkert enkelt att bli indragen i berättelsen

Under långhelgen kommer jag att utmana mig med att försöka överleva tentakelskräck med Lovecraft-inspiration. Moons of Madness utspelar sig på Mars och risken är stor att pulsen blir hög och att jag kommer att få svårt att sova på kvällarna.

Jonny jagar människor och prissänkningar

Då skriker vi in våren!

Eftersom jag är lite spretig i mitt spelande kommer jag i vanlig ordning att dela upp mitt fokus under den kommande helgen. Predator – Hunting Grounds (7/10) har gått varmt den senaste veckan och kommer antagligen att startas för några rundor även de kommande dagarna.

När jag känner för något djupare än renodlad action ska jag försöka att driva en lukrativ butik i rogue-lite-spelet Moonlighter, något som hittills har gått lite upp och ner eftersom jag inte har satt mig in i det tillräckligt mycket.

Jesper spelar en klassiker i nytappning

Striderna bjuder både på knapphamrande och partikeleffekter.

Jag la beslag på redaktionens exemplar av nytolkningen av Seiken Densetsu 3 som ursprungligen släpptes på SNES i Japan 1995. Helgens fokus kommer att ligga på Trials of Mana och jag har för avsikt att leverera en recension inom kort.

Som avlastningsspel är det Roundguard (8/10) som gäller. Det är ett otroligt beroendeframkallande spel och bjuder på allt från utmaningar och frustration till enorm glädje när jag hittar en oväntad kombo som fungerar bra.

Vad tänker du spela i helgen?

2 kommentarer
  1. Alestes Alestes
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.