Vad spelar du i helgen? [Vecka 16 2023]

Ännu en arbetsvecka närmar sig sitt slut och många av oss har nog längtat efter en helg där vi får göra det vi gör bäst, att spela såklart! Med värme och fint väder kommer också tankarna kring sommarsemestern och även om det är en bra bit kvar tills den inträffar kan man ju leka med tankar kring sommarens spelplaner.

På bloggen drömmer vi oss bort och får utlopp för vår spelenergi med hjälp av följande titlar.

Jesper slåss med robotar

Om du kan ditt Los Angeles kanske du känner igen några av byggnaderna eller platserna i Burning Shores.

Jag håller för fullt på att spela Horizon Forbidden West: Burning Shores som kanske föga överraskande är en expansion till Horizon Forbidden West (8/10). Recension är att vänta inom kort.

I övrigt så drar jag mig från att påbörja något nytt då jag ser fram emot Star Wars Jedi: Survivor som släpps nästa vecka. Det blir nog någon runda i Slay the Spire, Roguebook eller Dead Cells (9/10) om jag skulle bli klar med den brinnande kusten.

Johan kämpar mot robotar och zombier

Nu öppnar Dressman ny butik på The Citadel.

På sistone har jag sysselsatt mig ganska mycket med att återvända till Mass Effect-spelen, i synnerhet de som fick ett nysläpp för snart två år sedan. Jag har i princip inte spelat dem sedan originalversionerna släpptes och det har varit ett ganska trevlig återförening. Planen är att kunna avrunda Mass Effect 3 i helgen och håva in platinatrofén, men det har ju kommit andra spel som pockar på uppmärksamheten också.

Jag talar förstås om Dead Island 2 som slutligen, efter många om och men, har lyckats bli ett färdigt spel. Det är ett spel jag har sett fram emot väldigt länge, och jag håller tummarna för att det lyckas erbjuda samma charm som originalet gjorde.

Fredrik fotograferar spöken

Eftersom jag fegade ur under hösten får Project Zero-spelen bli mina vårspel.

Jag hade ju tänkt att bli klar med Project Zero: Maiden of the Black Water (7/10) innan Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse (5/10) släpptes, men upptäckte rätt fort att serien faktiskt är ordentligt läskig. Så efter en lång paus (sedan oktober) plockade jag så slutligen upp kameran igen igår och tänkte fortsätta fotografera spöken i helgen. Det passar ju väl in, då jag har jour på jobbet och inte bör röra mig för långt från hemmets väggar.

Vad tänker du spela i helgen?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.