Vad spelar du i helgen? [Vecka 15 2018]

Denna helg är efterlängtad på många sätt. Dels är det de sista skälvande dagarna innan lön, våren kommer med stormsteg, men framför allt för att de titlarna som släppts under veckan kräver en hel del ledig tid. Inte nog med att God of War har äntrat den nordiska scenen, vi har också fått möjlighet att åter stifta bekantskap med Kiryu i Yakuza 6: The Song of Life.

Det är i alla fall äntligen dags att ta fram fredagshumöret, kanske dricka något gott och äntligen bänka sig framför PlayStation-konsolen!

Martin går i gamla fotspår

Det var alldeles för länge sedan som jag umgicks med detta gäng!

Det var alldeles för länge sedan som jag umgicks med detta gäng!

Jag fick möjlighet att recensera den senaste delen(?) i Hyperdimension-serien och tänkte tillbringa en del tid i helgen med att spela Megadimension Neptunia VIIR. Även om titeln flörtar lite grann med VR, finns det inte något direkt stöd för PlayStation VR (8/10), förutom ett läge som inte är knutet till berättelsen. Då denna titel är en uppdaterad version av Megadimension Neptunia VII (6/10), vilket jag recenserade för två år sedan, misstänker jag att jag kan skapa mig en uppfattning ganska snabbt.

Jag kommer också att tillbringa ett antal timmar i det ljuvliga Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (9/10) och även njuta av musiken i Hatsune Miku: Project Diva F 2nd (9/10), vilket jag har fastnat för igen.

Johan byter nordisk mytologi mot japansk undre värld

Kiryu har en tendens att få folk att ångra sina misstag ganska rejält.

Efter att ha tillbringat massor av timmar med God of War den senaste veckan för att kunna leverera en recension är det nu dags att fortsätta min resa genom Yakuza-serien. Yakuza 6: The Song of Life ska tydligen innebära ett avslut på Kiryus långa och problemfyllda relation med Tojo-klanen. Flera gånger har han försökt dra sig ur för att leva ett relativt normalt liv, men likt repliken från Gudfadern så blir han ändå indragen igen.

Det finns även en chans att jag återvänder till God of War och städar upp en del av de åtskilliga sidouppdrag som finns i spelet.

Jerry beger sig på äventyr med skäggig krigare

Här får ni, era fulingar!

Jag har varit nyfiken på surgubben Kratos nya äventyr den senaste tiden, och kunde jag inte motstå att inskaffa spelet. I helgen ska jag spela God of War på kvällstid och Ni No Kuni II: Revenant Kingdom under dagstid.

Men nu till den viktigaste frågan: vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Jesper Pettersson Jesper Pettersson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.