Vad spelar du i helgen? [Vecka 12 2019]

Nu kan vi lägga ännu en vecka till handlingarna och återigen välkomna helgen. Det finns ”några” i redaktionen som alla spelar samma spel under dessa lediga timmar och jag tror att ni kan lista ut vad…

Själv avstår jag från hypen och tar det lite lugnt samtidigt som jag försöker hålla ögonen borta från allt avslöjande bubbel som alla andra skribenter läcker.

Jesper både flyr och illa fäktar

Det känns som en osedvanligt dum idé att låta sig bli omringad av fyra svärdsvingande fiender i ett spel där ett par ynka träffar räcker för att din livlösa kropp ligger i en pöl av blod.

Det har äntligen blivit dags för spelet som flera i redaktionen (undertecknad inkluderad) listade som 2019 års mest intressanta, nämligen Sekiro: Shadows Die Twice.

Det är upp till bevis när jag får recensera mitt första From Software-spel för att se om det kan leva upp till förväntningarna efter de båda spelen som släppts under PlayStation 4:ans livstid, Dark Souls III (10/10) och Bloodborne (10/10).

Den här gången har actionrollspelsgenren övergetts till förmån för ett mer renodlat actionspel och mitt helgspelande kommer uteslutande att vikas för Sekiro.

Inget nytt under solen för Martin

Med en sådan här klämkäck trio kan väl inget gå fel?

Jag tänkte nästan ta en spelfri helg, men jag vet att sonen alltid är sugen på lite sparring i Dark Souls III (10/10). Eventuellt startar jag upp min PlayStation Vita för att prova ett nytt, japanskt musikspel som min hustru hade med sig hem från Japan lagom till min födelsedag för ungefär en månad sedan.

Och nu till den viktiga frågan: vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.