PSbloggens årslista 2018: 2019 års mest spännande spel

Nu är det dags att lära sig vilka siffror som detta år består av. Det brukar ju ta ett tag att vänja sig, men 2019 är det och det är bara att börja öva.

För att minska er sifferångest, tänkte vi styra fokus mot vad för storheter som är på gång. PlayStation-spelare har en hel del att se fram emot under 2019 och som vanligt publicerar vi vår lista där vi berättar vad vi allra mest ser fram emot under året.

Sekiro: Shadows Die Twice

Prepare to die! Igen liksom…

Jesper:

Det finns många intressanta spel som kanske släpps under 2019 och hade The Last of Us II eller Cyberpunk 2077 haft bekräftade släppdatum 2019 så hade jag haft dessa överst på listan. Men av spelen som vi vet kommer att släppas under 2019, tycker jag Sekiro: Shadows Die Twice är mest spännande. Som nyblivet SoulsBorne-fan tycker jag att det ser riktigt intressant ut, även om jag kommer att sakna att placera ut färdighetspoäng och byta utrustning. En bubblare är Zanki Zero: Last Beginning som ser ut att vara en andlig uppföljare till Danganronpa-serien och verkar både nyskapande och intressant.

Fredrik:

Det finns många spännande spel på horisonten, men väldigt få som jag är så nyfiken på som Sekiro: Shadows Die Twice. Trots att det verkar bryta mot alla ”SoulsBorne”-regler så kan jag knappt vänta tills mars. Jag vill ha det nu! Sen är såklart Cyberpunk 2077 på listan över intressanta spel, och jag ser även fram emot mer äventyr i Life is Strange: Season 2. Och så kommer ju Final Fantasy XIV: Shadowbringers till sommaren – nästa stora expansion. Hejdå tid?

Johan:

Sedan jag besökte Gamescom i augusti har ett spel i synnerhet ockuperat mina tankar, och det är Sekiro: Shadows Die Twice. Min oro för att spelet skulle tappa för mycket av det som From Software gör så bra blåstes bort på bara några sekunder med demoversionen jag fick spela där. Om resten av spelet lever upp till denna nivå är årets spel 2019 redan spikat för min del.

Resident Evil 2

Claire laddar om och upplever känslan av deja vu.

Jerry:

Nytolkningen av ett av mina favoritspel har potential att bli en av de bästa återutgivningarna någonsin. Resident Evil 2 ser fruktansvärt skrämmande ut, och eftersom Capcom hittat vägen tillbaks till skräcken så ser jag fram emot att återbesöka Raccoon Citys polisstation. Jag håller också ögonen öppna för Sekiro: Shadows Die Twice, för det From Software skapar blir oftast smärtsamt guld.

Days Gone

Vad är det med Martin och zombier egentligen?

Martin:

Jag vill så gärna skriva att jag ser fram emot att få sätta tänderna i Dying Light 2, men jag är osäker på om det släpps under året. Samma sak gäller Ghost of Tsushima, Sucker Punch Productions fantastiskt vackra äventyrsspel. Men det råder ju ingen brist på andra spel att sikta in sig på och det datum som jag ser mest fram emot är 26 april då Days Gone släpps. Det går ju aldrig att få för många zombier i sitt liv…

Vilka spel ser du mest fram emot i år?

3 kommentarer
  1. Esporthall
  2. Thomas Thomas
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.