Vad spelar du i helgen? [Vecka 11 2018]

Idag har solen visat upp sig ordentligt för mig i Stockholm och ett tag kändes det som att våren äntligen skulle komma. Men sedan kom såklart ett snöoväder igen och satte stopp för eventuell längtan. Oavsett väderlek, är det dock skönt att få några dagars ledighet igen och spela lite spel tycker jag.

I veckan har vi fått mängder av tillskott i PlayStation-familjen i form av den visuella romanen Hakuoki: Edo Blossoms (8/10), Burnout Paradise Remastered, Tesla vs Lovecraft (9/10) och även mastodontsamlingen Devil May Cry HD Collection. Detta gör såklart att helgen blir fylld av antingen spelande eller promenader i det vackra vädret. Personligen hoppas jag på regnrusk så att jag kan sitta hemma och spela hela helgen!

Jerry ska få djävulen att grina

Men detta är ju inte Sagan om Konungens Återkomst?

Kavla upp ärmarna, för nu blir det åka av! Jag har börjat att gräva i Capcoms monstruösa samling Devil May Cry HD Collection, laddat med hårdkokta strider som definitivt kommer att förgylla kvällarna i helgen.

När barnen är vakna under dagtid, blir mitt spelval något mer anpassat för minderåriga då jag fortsätter med det roliga äventyret Ratchet & Clank (9/10).

Jesper lönnmördar till havs

Den eviga kampen mellan tempelriddare och lönnmördare fortsätter i Nordamerika

Jag roffade girigt åt mig recensionsexemplaret av Assassin’s Creed: Rogue Remastered, då det är en titel i serien jag missade när det släpptes till PlayStation 3 ungefär ett år efter att jag bytte till PlayStation 4. Fokus kommer att ligga på att spela det under helgen.

Förra veckan skrev jag om ett försök att spela Bloodborne (10/10) och efter några timmars spelande anser jag mig besegrad. Alla talar så gott som Souls-serien inklusive Bloodborne, men jag orkar inte nöta samma spelsekvenser till leda och jag la ner spelet innan jag ens kommit särskilt långt.

På den bärbara sidan har jag precis kommit ikapp skämshögen på en konkurrerande konsol och det har blivit dags för min PlayStation Vita att göra comeback på tågresorna till och från jobbet. Under helgen bestämmer jag mig för vad som ska spelas härnäst. Det lutar åt Full Throttle Remastered (10/10), God Wars: Future Past eller att fortsätta med Tokyo Xanadu som jag aldrig spelade färdigt.

Martin är i paradiset

Ur vägen, din slashas. Här kommer jag!

Ur vägen, din slashas. Här kommer jag!

Det var med stor glädje som jag knep recensionsexemplaret av Burnout Paradise Remastered när det landade i högen av spel till redaktionen. Det har blivit ett flertal sessioner sedan jag installerade spelet och jag är nog redan uppe i ett tiotal timmars spelande. Recensionen kommer nog upp under nästa vecka, om det nu inte blir så att jag spelar bort all skrivtid istället.

I övrigt tänker jag inte spela något annat. All tid kommer att tillbringas i Paradise City!

Det var några av våra planer, vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.