Vad spelar du i helgen? [Vecka 1 2020]

Nytt år, nytt årtionde. Julen städas bort, och folk masar sig sina jobb. I år ligger Trettondedag Jul på en måndag och vi har turen att få en långhelg som en riktig kanonstart på året.

Den stora januarirean fortsätter på PlayStation Store och du kanske har inspirerats av våra årslistor under veckan som gått? Annars ska Untitled Goose Game (9/10) dyka upp i Sverige idag.

Martin är osäker

Drömscenario i Stockholmstrafiken...ANVÄND BLINKERS!!
Drömscenario i Stockholmstrafiken…ANVÄND BLINKERS!!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska spela i helgen. Valet står mellan något enkelt och lättsamt, eller Days Gone (8/10).

Förmodligen slutar det med att jag inte kan bestämma mig och istället återvänder till något som jag redan har spelat såsom Star Wars Jedi: Fallen Order (7/10) eller varför inte Mad Max (8/10), det var länge sedan!

Jesper tar sig an betongdjungeln

Jag ska måla hela världen, lilla mamma.

Jag har äntligen fått platinatrofén i The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III (10/10) och kan lämna det bakom mig i väntan på nästa del. Jag har också spelat igenom det fantastiska What Remains of Edith Finch som kanske är den bästa promenadsimulator jag spelat.

Nu har jag tagit mig an Concrete Genie (8/10) och har än så länge imponerats av fin grafik och en oväntat kul målarmekanik. Jag kommer att fortsätta med det under helgen.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.