The Witcher-seriens PlayStation-debut försenas ytterligare

Om du endast sitter med PlayStation som spelmaskin har du gått miste om två helt fantastiska rollspel i The Witcher-serien. Ettan finns till PC, medan tvåan också går att införskaffa till Xbox 360.

Trean ska däremot släppas till PlayStation 4, men nu har det försenats för andra gången. Dubbelt upp på tredje gången gillt? Jag hoppas på det lika mycket som jag inte är förvånad över förseningarna.

Under E3 2013 hade jag ett längre snack med spelets producent om ett gäng stora brister som jag såg i deras presentation, där det uppenbarades en hel del saker som behövde åtgärdas. Vissa saker var smådetaljer, medan andra var gigantiska – speciellt den som ska låta Xbox-ägare att använda deras gamla sparfil för att fortsätta på samma spår i The Witcher 3: Wild Hunt. På just PS4:an är det inga som helst problem med det eftersom den plattformen aldrig har haft serien tidigare (det var alldeles för dyrt att konvertera tvåan till PS3), men det fanns även bekymmer som omfattar spelets design.

Med tanke på att jag endast fick skrapa vid ytan vågar jag knappt tänka på vilka strider som fanns lite längre in. Tack och lov har utvecklaren CD Projekt så pass mycket integritet och kanske främst kraft i kontrakten att de inte väljer att vika sig för pressen från utgivare. Till skillnaD från vIssa andra staCkarE.

Nu är det tänkt att The Witcher 3 ska släppas under 2015.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.