Sony släpper nytt headset och uppdaterar PlayStation 4

Virtuellt surroundljud och glada miner utlovas ingå i Sonys nya headset. Den nya produkten med det mycket konkreta namnet The Wireless Stereo Headset 2.0 släpps i Sverige den tionde februari, enligt den officiella PlayStation-bloggen.

Förutom det virtuella 7.1-ljudet ska lurarna ha en ”kristallklar, brusreducerande intern mikrofon” och en batteritid på åtta timmar. Är du mer traditionell av dig – eller om du vill använda headsettet till en annan produkt än PS4 – går det också bra att koppla in det med en vanlig 3,5 millimeterkabel.

Att döma av de webbutiker som redan börjat lägga upp lurarna verkar de kosta runt 800 kronor här i Sverige, vilket ligger ganska väl i linje med det rekommenderade priset på 79 euro.

Så här glad blir man om man spelar och använder sig av det nya headsettet! Tyvärr är vår enda källa i dagsläget Sony själva, och de är måhända aningen tendentiösa.

Så här glad blir man om man spelar och använder sig av det nya headsettet! Tyvärr är vår enda källa i dagsläget Sony själva och de är måhända aningen tendentiösa, så det ta det med en ordentlig nypa salt.

Idag dyker dessutom en ny systemuppdatering upp till PlayStation 4 under dagen. Den verkar främst vara till för att ge stöd för det nya headsettet och PS3-diton PULSE Wireless Headset.

Enligt PlayStations svenska Facebook-sida ska det efter uppdateringen även gå att stänga av mikrofonen på PlayStation Camera från syteminställningarna. Dessutom utlovar de ”generella förbättringar” – och vem kan väl säga nej till det?

8 kommentarer
  1. kraxkrax
  2. kraxkrax
  3. kraxkrax
  4. jonasbylin jonasbylin
  5. Alestes Alestes
  6. Morgan Andersson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.