PlayStation-slagsmål får en rejäl uppdatering

Så här är den krassa verkligheten – ifall ett spel säljer dåligt kan du nästan räkna med att utgivaren överger titeln helt och hållet när det handlar om både nytt innehåll och uppdateringar. När det gäller PlayStation All-Stars Battle Royale stämmer det till 50 %.

För lite mer än ett halvår sedan berättade Sony att det inte skulle komma fler nivåer, spellägen eller karaktärer till PlayStation All-Stars Battle Royale eftersom de har valt att avsluta samarbetet med utvecklaren SuperBot Entertainment på grund av dålig försäljning. Det tog jag och väldigt många andra som att spelet skulle förpassas till kyrkogården med en kommande nedstängning av servern, men idag fick jag en rejäl örfil när det visar sig att slagsmålsklubben ska få en rejäl uppdatering.

Förvisso handlar det inte om något nytt innehåll men verket ska ha balanserats till rejält, enligt Sony själva. Nu kan du till exempel tjäna på att reta upp motståndarna, ha möjligheten att avbryta den näst starkaste superattacken och alla kast har bearbetats ordentligt.

Jag tycker fortfarande att det här är en mycket underskattad titel som avfärdas alldeles för fort bara för att mycket har kopierats från Nintendos populära variant för deras ikoniska karaktärer, så ge det här en chans till alternativt att du köper det för en billig peng.

Eller så är det här kanske något som ska locka extra mycket folk vid en eventuell plats i PlayStation Plus. Vem vet?

Ett svar
  1. Macke86

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.