Säg hej till Anton Bjurvald!

PSbloggen växer så det knakar, så pass att vi behöver nya skribenter lite då och då. Det nya tillskottet heter Anton Bjurvald, som fanns med i redaktionen redan under Eurogamer-tiden,

I sann journalistisk anda gjorde jag en kort intervju med honom via e-post, så att du som läsare kan få veta lite mer om honom.

Vem är du?

Numer medelålders man med sambo, lägenhet och hjärtat i Sveriges huvudstad. Kan inte tänka mig att flytta härifrån och använder min fritid till att lotsa runt turister i staden. Har älskat spel sedan mitten av 80-talet och har ägt de tre senaste PS-konsolerna, men hade faktiskt en period som Xbox 360-anhängare.

Vilken PlayStation-konsol är din favorit?

Svårt att slå PS One som hade storspel som Bushido Blade, Tekken 3, Resident Evil 2 och FFVII.

Vad spelar du just nu?

FIFA 15! Har dessutom under sommaren ympat in Celtic i det engelska ligasystemet och lotsat dem från fjärdedivisionen till kval till Premier League med FIFA 14. Guidetti på topp förstås och nysignade Callum Chambers äger högerflanken.

Vilket spel kommer att bli 2014 års bästa titel?

Hearthstone: Heroes of Warcraft är inte bara årets bästa spel, det är Sergej Bubka.

Hörlurar eller 5.1-ljud?

Lurar då jag oftast spelar när sambon fortfarande sover på morgnarna, och för att mina lurar är överlägsna mitt nästan obefintliga ljudsystem.

Vilken Trophy är du mest stolt över?

Minns inte alla jag tagit, men May I have this dance? i underskattade Mirror’s Edge tog jag av bara farten genom att ha roligt med spelmekaniken. De troféer man får när man lirar spelet för att det är roligt och inte bara nöter är bäst.

Vilken Trophy är du minst stolt över?

Det är svårt att vara stolt över tryck på startknappen-troféen i The Simpsons Game. Som tur var spelade jag det inte på min egen PS3:a.

FIFA, NHL och Tomb Raider – en spelserie måste du spela varje vaken timme under en och samma helg, en spelserie måste läggas ner och aldrig återkomma, och slutligen en spelserie som du måste spela varje dag i minst en timme i resten av ditt liv. Hur låter dina val och varför?

Maratonsittning med Tomb Raider låter görbart. Vakuumet efter NHL hade snabbt fyllts av 2Ks hockeyserie, som de gjorde bra fram till 2K10 innan de lade av och som hade ett överlägset GM-läge (vilket ärligt talat är det bästa sättet att spela hockeyspel på ändå). Jag har inte missat ett spel av FIFA-serien sedan FIFA international Soccer för 20 år sedan, så varför bryta en vacker tradition?

2 kommentarer
  1. Toby Lee Toby Lee
  2. jonasbylin jonasbylin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.