PSbloggen fyller fem år!

Ibland känns det sannerligen som att tiden bara springer iväg. I synnerhet i detta fall då hade hunnit glömma bort att den 22 november är ett väldigt viktigt datum för PSbloggen. Igår var det nämligen vårt femårsjubileum, och det har varit en härlig resa tillsammans med skribenter, redaktörer, men viktigast av allt – våra fantastiska läsare.

Vi har gått igenom en hel del förändringar sedan starten, både personalmässigt och i vårt upplägg, men vår trogna läsarskara har bestått och gjort allt detta möjligt.

Det känns nästan lite märkligt att vi har snart har gått igenom en hel konsolgeneration här på PSbloggen, men samtidigt är det också spännande att blicka tillbaka på alla underbara titlar vi har haft möjlighet att täcka. Det finns fortfarande en del bränsle kvar i tanken på PlayStation 4, men som jag skrev nyligen verkar Sony göra sig redo för att börja om på en ny cykel.

Nyligen har vi tagit in förstärkningar i redaktionen i form av Pär, som redan nu har visat goda skribentkvaliteter bland annat med recensionen av Hitman 2 (8/10). Vi är alltid ute efter att vidareutvecklas för att bloggen ska kännas som ett hem för alla spelintresserade människor, och funderar därför redan nu på vad 2019 har att erbjuda.

Innan dess har vi december att ta oss igenom, vilket betyder ett fåtal nya spelsläpp, men viktigast av allt – våra årslistor. Vi kommer att fräscha upp dem lite detta år och förnya kategorierna en aning, och vi i redaktionen håller på för fullt med att mentalt summera årets upplevelser för att utvärdera de absoluta topparna från 2018.

Jag vill tacka alla våra läsare för de fem år vi har delat tillsammans, och hoppas på fem minst lika roliga till år i vår framtid!

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.