Säg hej till vår nya skribent Pär!

Som de trogna läsare ni är, har ni säkert lagt märke till att det var ett tag sedan vi expanderade och fick in lite nytt blod i PSbloggen. För att bryta denna trend och liva upp höstmörkret lite kommer vi därför att bjuda in en förstärkning i vår gemenskap. Vi hälsar därför Pär välkommen till redaktionen!

Vem är då denna Pär? Jo, det ska vi ta reda på i vår traditionsenliga lilla introduktionsintervju.

Vem är du?

En 43-årig Stockholmare som har varit gamer sedan jag fick min första C-64,  1986. På dagarna jobbar jag med logistik inom dagligvaruhandeln och på kvällarna umgås jag med mina två tonårsdöttrar som är lika mycket gamers som jag.

Vilken PlayStation-konsol är din favorit?

PS1:an helt klart, det var den som tog spelande för mig till nästa nivå. Innan dess spelade jag väldigt ”casual” men tack vare Sonys konsol blev jag biten och spelade igenom spel som Final Fantasy VII och Metal Gear Solid. Jag har fortfarande många fina minnen från denna tid.

Hörlurar eller 5.1 surround-ljud?

För spel föredrar jag hörlurar. Mest av gammal vana då jag har spelat mycket Battlefield på PC genom åren och blivit van av att föra kommunikation via ett headset. Jag tycker att det blir en bättre känsla när ljudet levereras via hörlurar, framförallt idag med 5.1-lurar.

Vilken trofé är du mest stolt över?

Min platinatrofé i Middle-earth: Shadow of Mordor. Inte för att den är svår utan för att jag sällan känner att jag har tid att lägga ner på ett spel för att orka nå ända fram. Det var en utmaning att ta den och jag var stolt när jag till slut hade gjort det.

Slutligen dags för dilemmat. Bland dina tre absoluta favoritspelserier måste du välja följande: En måste du spela varje vaken timme under en hel helg, en måste läggas ned och den sista ska du spela minst en timme per dag i resten av livet. Vilka väljer du?

Första valet är Dirt-serien, det är ett spel man kan verkligen lägga en helg på. Spelserien som måste läggas ned är Call of Duty. Jag älskar kampanjerna i spelen, men de sista årens iterationer har känts tråkiga. Dags att göra något annat, Activision! Det sista alternativet blir självklart FIFA. De spelen kan man alltid spela en timme om dagen och nöta vidare lite i FUT.

Varmt välkommen till PSbloggen-familjen, Pär!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.