Ubisoft avslöjar nytt Ghost Recon-spel

Ubisoft har en trevlig tradition på E3 där de brukar avsluta sina presskonferenser med en slagkraftig trailer för ett nytt spel som inte tidigare är tillkännagivit. Vi har bland annat fått se Watch Dogs (7/10), The Division och förra årets avslöjande av Rainbow Six: Siege. Årets presskonferens var inte ett undantag i denna svit när de visade upp Ghost Recon Wildlands.

Inledningen av trailern gav mig omedelbart stora Just Cause-vibbar, vilket aldrig är en negativ sak, men det är sedan ganska tydligt att tonen är betydligt mer seriös i detta Ghost Recon-spel. Den öppna spelvärlden ser dock ut att vara ett väldigt intressant komplement och klippet demonstrerar att det finns gott om olika sätt att lösa uppdrag på. Jämfört med tidigare spel i serien verkar det dock vara betydligt mer fokus på action än taktik, vilket inte nödvändigtvis är negativt för min del då jag inte är speciellt investerad i serien i övrigt.

Det är dock fortfarande ganska tidigt i utvecklingen för detta spel och mycket kan hända i både vision och fokus innan det når marknaden. Ubisoft-chefen Yves Guillemot ville inte tala om varken datum eller år när han fick frågan om när vi kan tänkas se det, vilket kanske är för det bästa med tanke på hur många gånger The Division har skjutits upp.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.