The Infectious Madness of Doctor Dekker kommer till PlayStation 4

I början av året, släpptes ett ganska unikt FMV-spel till PC, utvecklat av D’Avekki Studios. I The Infectious Madness of Doctor Dekker axlade spelaren rollen av en psykiatriker som försöker lösa en mordgåta samtidigt som denne försöker hjälpa den mördade doktorns patienter.

Titeln erbjuder rejält läskiga undertoner då du får möjlighet att ta del av patienternas skruvade verklighet. Den som vågar sig på detta äventyr, utlovas miljöer och otrevligheter i sann Lovecraft-anda

Genren som annars brukar bygga på enklare val i samband med filmscener som spelas upp, har i denna titel tagit steget längre. I de förhör du utför och samtalen som du deltager i, kunde spelaren skriva frågorna på tangentbordet och få svar på det som frågades.

Möjligheten att använda tangentbord finns såklart fortfarande kvar för de som vill koppla in ett sådant tillbehör till sin PlayStation 4, men annars erbjuds även ett läge där du får ett antal frågeställningar att välja på.

Personligen blir jag mer och mer förtjust i genren som Wales Interactive har specialiserat sig på i sina utgivna spel, och ser verkligen fram emot att få bli skrämd av Doktor Dekkers galenskaper. Spelet släpps under våren 2018.

Vill du bli skrämd i vår?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.