Persona 4: Dancing All Night kommer till Europa!

Väntan är över, avboka era importordrar! Igår berättade NIS America att de avser släppa loss Rise, Teddie, Kanji och hela gruppen av skoldetektiver på dansgolvet här i Europa redan i november. I mitt inlägg om rytmspelens återtåg var jag ju lite skeptisk till att vi skulle kunna njuta av spelet utan att beställa det från USA, men nu känns allt bra igen.

Den 6 november släpps spelet i vår region och då kan jag äntligen till fullo förstå och njuta av historien, något som jag hittills har haft lite problem med i min japanska version. Det verkar finnas gott om innehåll i spelet eftersom själva berättelsen, enligt utvecklaren själv, tar mer än 30 timmar att uppleva. Om inte det skulle räcka finns ju även ett läge där det går att välja låtar fritt och sedan dansa loss helt utan något narrativ.

Persona 4: Dancing All Night kommer att släppas både för nedladdning och som fysisk produkt. En speciell samlarutgåva kommer också att släppas och den innehåller, förutom spelet, musiken från spelet på två CD, en förvaringsväska, en nyckelring och ett skyddshölje till din PlayStation Vita. Alla bonusföremål bär så klart diverse motiv från spelet.

Ser du fram emot att dansa med Teddie i november?

2 kommentarer
  1. motz motz
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.