Nya skärmbilder från Dark Souls III

Som du säkert kunde utläsa från vårt inlägg om årets mest efterlängtade spel finns det ett visst intresse för ett litet spel vid namn Dark Souls III på redaktionen. För min egen del är det ett så pass brinnande intresse att jag faktiskt till och med blir taggad av att se nya skärmbilder från spelet, något som jag ytterst sällan blir.

Det är ju fortfarande några månader kvar innan vi får nöjet att banka huvudet mot nya bossar, men under tiden kan vi njuta av de utsökt designade miljöerna så länge.

Screenshot_7_1453968704

Det ska bli ytterst intressant att se hur ett Dark Souls-spel ser ut nu efter Bloodborne (10/10) har tagit alla med storm. Hastigheten i Dark Souls III är definitivt högre än tidigare spel i serien, som jag noterade i förhandstestet, men det är fortfarande markant långsammare jämfört med Bloodborne och det känns fortfarande som ett eget verk.

Efter alla mina timmar i Bloodborne vill jag dock inbilla mig att jag har blivit mindre beroende av en sköld, något som har varit en konstant del i alla mina genomspelningar av Souls-spelen. Jag antar dock att Dark Souls III kommer att trycka ner detta potentiella övermod i halsen på mig. Flera gånger.

Den 12 april börjar närma sig, men inte riktigt snabbt nog.

Screenshot_4_1453968700

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.