Mirror’s Edge Catalyst får mig att tappa hakan!

Jag sitter med hörlurarna i öronen, familjen har somnat sedan länge och jag har precis avnjutit den bästa delen av E3 2015! Visst har jag längtat efter ett nytt Mirror’s Edge och visst blev jag alldeles för upphetsad över att DICE erkände att de faktiskt jobbar på detta drömprojekt under E3 förra året. Nu skjuter de dock mina förväntningar med ett parkourhopp rakt upp ibland stjärnorna…

Sara Jansson värmer mitt hjärta idag när hon berättar att Mirror’s Edge Catalyst släpps på min födelsedag, den 23 februari nästa år men sedan visar hon också hur fantastiskt bra spelet ser ut.

Det som framstår som annorlunda när jag tittar på videon (om och om igen) är avtrycken på de väggarna som indikerar en optimal (?) färdväg. Förutom att vara alldeles för vackert för att vara sant, toppar DICE dessutom härligheten med att hela världen är öppen, helt utan laddningstider.

Mycket av känslan som Mirror’s Edge Catalyst förmedlar, känner jag igen både från det första spelet men också från Dontnod Entertainments underskattade Remember Me. Det är en förtryckt värld som vi måste tillrättavisa, Faith och jag!

Låter det för bra för att vara sant? Jag vet inte men om det finns en spelstudio i världen som kan chocka världen med nytänk och minimalistisk, högupplöst stilrenhet, då är det nog DICE. Min kommande födelsedag blev just helt sanslöst efterlängtad och då struntar jag i att jag blir 44!

Ser du också fram emot att göra en ”wall-run” för att sedan tillintetgöra en ansiktslös fiende?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.