Miracle Girls Festival släpps i Japan i år

Tycker du om anime, J-pop eller rytmspel? Bra, då har SEGA ett helt nytt spel just för dig! Miracle Girls Festival heter nykomlingen som bygger på den vältrimmade motorn, vilken dessutom används i Hatsune Miku-spelen. För mig personligen är det här väldigt goda nyheter eftersom jag inte kan få nog av dessa japanska musikaliska galenskaper.

Jag skrev för ett tag sedan en kort notis om spelet men nu har lite mer info släppts och dessutom har SEGA berättat när det är dags att värma upp fingrarna igen.

Den 17 december är det dags för Japan att avnjuta sånger från populära animeserier såsom YuriYuri, Wake Up Girls!, No-Rin och Go! Go! 575. Nu har jag visserligen inte sett alla serier, men jag har ändå en känsla av att jag kommer att tycka bra om utbudet av låtar eftersom jag uppskattar det mesta från Japan.

Spelupplägget är dock lite annorlunda från det vi är vana vid med Hatsune Miku-spelen; det går nämligen att spela ett turnéläge där du har befälet över vad som sker på scen. Till skillnad från Hyperdimension Neptunia: Producing Perfection (3/10), som utlovade ungefär samma, kommer vi även att få vara aktiva i låtarna som spelas upp. Turnéerna bjuder på ökande svårighetsgrad ju längre de pågår – något jag tycker låter intressant.

Ser du fram emot att rocka loss till lite J-pop i december eller väntar du på nästa Hatsune Miku-spel?

2 kommentarer
  1. motz motz
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.