Mafia III får en ny trailer med massor av information

Mafia är en spelserie som jag har haft en speciell kärlek till sedan första spelet. Spelen har alltid lyckats skildra en tidsera på ett ypperligt vis, och har fångat vad jag älskar med berättelser som centreras på organiserad brottslighet. Föregångarna har inte varit fria från problem, men deras superba stämning och intressanta historier har kompenserat detta med råge.

Mafia III ser dock ut att vara det första i serien som kan få alla komponenter att klaffa, åtminstone om jag ska döma av den senaste trailern som nu är släppt.

Berättelsen utspelar sig i New Bordeaux, som är utvecklarnas tolkning av New Orleans, och året är 1968. Organiserad brottslighet lever och frodas i staden, men den italienska maffian visar den största ambitionen genom att aktivt försöka radera ut motståndet. Du spelar som Lincoln Clay, som är medlem i ett av gängen som blir förrådda, och han måste självklart utkräva hämnd mot mafialedaren Sal Marcono.

I denna 22 minuter långa film får vi se karaktärer, interaktioner och grundläggande uppdragsstrukturer, och det mesta ser otroligt lockande ut. Tillsammans med ett soundtrack som är minst sagt fantastiskt kan detta bli ett av mina favoritspel framåt hösten, förutsatt att det finns en omväxling och bra spelkänsla. Presentationen och stämningen håller toppklass, och jag ser fram emot den 7 oktober!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.