Friday the 13th: The Game har fått ett lanseringsdatum

Spelstudion Gun Media och deras samarbetspartners Illfonic har tillsammans arbetat med att färdigställa det kommande Friday the 13th: The Game, ett spel för flera spelare där sju lägerledare måste överleva natten på Camp Crystal Lake medan ökände Jason Voorhees är på väg att mörda dom alla.

Nu har skräckspelet slutligen fått ett lanseringsdatum; den 26:e maj 2017.

Redan 2014 påbörjade Gun Media projektet Slasher Vol 1: Summer Camp och detta kärleksbrev till Fredagen den 13:e-filmerna bytte sedan titel, efter att filmregissören gav dem tillgång till filmlicensen gratis. Flera personer från filmerna är involverade i utvecklingen, bland annat Kane Hodder som spelat Jason i fyra filmer och även i detta spel.

Vid lansering är det endast möjligt att köpa spelet digitalt och förhandsbokningar är inte aktuella. Ett enspelarläge är bekräftat men det är planerat att släppas i en uppdatering under sommaren.

Jag imponeras av framstegen i utvecklingen under de gångna åren, för visst finns känslan från filmerna visuellt och i Harry Manfredinis musik. Det är dags att slipa macheten och polera hockeymasken för snart blir det av till Crystal Lakes djupa skogar!

Här är en officiell trailer för utannonseringen av lanseringsdatumet:

Är du intresserad av Friday the 13th: The Game?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.