Ett nytt Need for Speed är under utveckling

Att de stora spelserierna numera släpps tätare och tätare är inga nyheter för oss vid det här laget; det verkar som att vi varje år ska få nya spel av storsäljande titlar. Det går att diskutera huruvida det är klokt eller inte, men faktum är att så länge titlarna säljer, kommer utgivarna att fortsätta ge oss spelare årliga iterationer i serierna.

Under 2015 släpptes Need for Speed (6/10) till PlayStation 4 och skulle i och med denna nystart återgå till det som gjorde serien känd från första början. Vi skulle få mängder att möjligheter att modifiera både karosser, lack, dekaler och självklart innanmätet på våra vrålåk. Så blev det också, men tyvärr led spelet av det konstanta online-läget och en alldeles horribel gummibandseffekt när det kom till motståndet.

På senare tid har det florerat en del rykten om att Ghost Games håller på att utveckla ett nytt spel i serien och på sin officiella blogg har studion nu bekräftat att ryktena är sanna. Redan mot slutet av året kommer nitro- och bensintörstande följare få möjlighet att återigen sätta sig bakom ratten på en eller annan sportbil och fara fram som demoner på gatorna.

Studion berättar att de har lyssnat på kunderna och kommer därför att introducera ett offlineläge, där du kommer att ha möjligheten att köra helt ensam, utan plötsliga intrång från andra spelare. Polisjakterna är dock kvar, liksom möjligheten att spendera timmar (eller dagar) för att finjustera stötdämpare, turbotryck och andra viktiga parametrar på ditt vrålåk.

Längtar du efter att öppna huven igen i slutet på året?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.