Shadow of the Colossus släpps till PS4

Det finns förmodligen inte många branschanalytiker som hade kunnat förutspå att Sony skulle visa upp en trailer för en nyversion av det fantastiska PS2-spelet Shadow of the Colossus, men det hände faktiskt under nattens presskonferens. Min spontana reaktion blev verkligen tudelad, då jag först undrade varför detta var nödvändigt. Sekunden senare försvann dock alla tvivel när jag insåg att det är idioti att ifrågasätta ett nysläpp av ett av de bästa spelen genom tiderna.

Till skillnad från HD-versionen som släpptes till PlayStation 3 är detta inte enbart en putsning av PS2-versionen, utan här talar vi om en renovering från grunden. De redan makalöst vackra miljöerna och skräckinjagande kolosserna ser bättre ut än någonsin, och då har vi inte ens börjat gå in på den nya ljussättningen.

Det känns märkligt att år 2017 tråna efter en nyversion av Shadow of the Colossus, men nu är vi här. Släppdatumet är fortfarande en bit bort, då vi bara fick 2018 som lanseringsfönster, men förhoppningsvis kommer denna känsla att hålla i sig till Sony är redo att släppa denna portning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.