Första spelsekvenserna från Insomniac Games Spider-Man

Den riktigt stora höjdpunkten från nattens presskonferens kom i form av ett superhjältespel från de talangfulla utvecklarna Insomniac Games. Förra avslöjades Spider-Man ursprungligen, men denna gång fick vi se imponerande spelsekvenser från det efterlängtade spelet. Med tanke på den sparsamma information som fanns tillgänglig innan presskonferensen var det svårt att veta vilken nivå förväntningarna borde ligga på, men nu är det solklart att detta kan bli en riktig höjdartitel.

Spelsekvenserna demonstrerar både smygande, strider och en hisnande jakt mellan skyskraporna i New York. Det är tydligt att inspiration har tagits från de briljanta Arkham-spelen, men lite mer mobilitet och snabbhet. De lyckas verkligen effektivt skildra superhjältens enorma smidighet och atletiska förmågor genom den utsökta animationen, och jag hoppas verkligen att det finns en god omväxling i striderna så att vi inte får se samma sak om och om igen.

Troligtvis är detta Sonys stora spel inför nästa höst, eftersom vi bara har fått 2018 som lanseringsfönster. Insomniac har god erfarenhet av att skapa underhållande navigering av öppna spelvärldar i form av Sunset Overdrive, och jag håller tummarna för att de kommer att få ihop en intressant berättelse också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.