Days Gone fick en ny trailer på Sonys E3-konferens

Vid förra årets E3-mässa avslöjades Bend Studios kommande projekt Days Gone, som visade upp en stämningsfull dystopisk spelvärld som verkar vara smockfull av zombier. Många spännande element visades upp, med imponerande tekniska åstadkommanden, men mycket blev osagt om den kringliggande berättelsen.

Därför hade jag höga förväntningar på en mer omfattande genomgång av spelet på årets E3.

Tyvärr lämnades vi med nästan lika många frågetecken efter den nya trailern, som förvisso såg väldigt imponerande. Precis som i alla verk om zombier spelar andra människor en stor roll som antagonister i postapokalypsen, och huvudkaraktären Deacon råkar ut för en synnerligen brutal fälla i den nya spelsekvensen. Han får dock utkräva en del hämnd med några fällor av eget slag.

I min ”inför E3”-text kände jag mig ganska säker på att vi skulle få se spelet redan i höst, vilket jag baserade på utvecklarnas uttalande om att de kommer att satsa stenhårt på årets E3-mässa. Detta var dessvärre helt fel, då vi inte ens fick en generell tidsram för när vi kan förvänta oss detta äventyr. Förhoppningsvis kan Sony gå lite mer på djupet när det gäller berättelsen snart, och jag skulle tippa på att PlayStation Experience i december kommer att bli en lämplig plats att göra detta på med tanke på att de inte verkar ha planer på att släppa spelet i år.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.