Call of Duty: Infinite Warfare visas upp i ny trailer

Det är ju inte E3 utan den traditionsenliga kampanjtrailern för det nya Call of Duty-spelet, och under Sonys presskonferens fick vi en uppvisning av olika former av strider i det kommande rymdbaserade Call of Duty: Infinite Warfare. Det tog mig faktiskt en stund att koppla att det var Call of Duty som visades upp när jag såg presskonferensen, och det var inte bara på grund av sömnbrist. Trailern inleds nämligen med rymdskeppsstrider innan huvudpersonen går över till de mer traditionella infanterisekvenserna.

Ju längre trailern går desto mer bekant blir det vi får se, men trots detta är jag nyfiken på vad kampanjen har att erbjuda. Jag brukar alltid se fram emot de berg och dal-banor som Activision tillhandahåller, och bortsett från det lite väl flummiga Call of Duty: Black Ops III (7/10) brukar jag alltid lämna spelen med ett leende på läpparna.

Som en extra bonus får vi också några glimtar från Call of Duty: Modern Warfare Remastered i klippet, och det ser faktiskt ut som att de har putsat upp det ganska rejält. Jag ser fram emot att återvända till kampanjen som verkligen fick mig att fastna vid spelserien på riktigt.

Vi har fortfarande inte någon information om flerspelarlägena och hur dessa kommer att appliceras i rymdmiljöerna, men Activision kommer att hålla ett speciellt evenemang för detta i början av september.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.