Blue Reflection kommer till Europa i höst

Om du trivs bra i världarna som den japanska spelstudion Gust Studio levererar i Atelier-serien, har du något stort att se fram emot i höst. En helt ny spelserie ser nämligen dagens ljus i Europa och den här gången handlar det uteslutande om skolflickan Hinako Shirai som har råkat ut för en olycka och inte längre kan syssla med sin hobby; balett.

Som tur är, träffar hon tvillingarna Yuzu och Lime, som efter en tid skänker Hinako kraften att träda in i en parallell dimension. Givetvis är denna dimension inte direkt fredlig utan utmanar och hotar vännerna till livet med sina aggressiva invånare.

I videon ovan, slås jag direkt av det grafiska utseendet där filmsekvenserna ser otroligt välpolerade ut – det är nästan som att titta på en anime-film. Vi får också se lite korta klipp på hur utforskningen av världen ser ut och självklart även en del strider. Överlag tycker jag att helhetskänslan är mycket bra och frågan är om detta inte kan vara en värdig utmanare till den långa serien Atelier.

Du har möjlighet att lägga vantarna på spelet till PlayStation 4 den 29 september, både i fysiskt och digitalt format. Även om spelare i Japan har möjlighet att spela titeln på PlayStation Vita, har Koei Tecmo, vilka är utgivare i väst, inte kommenterat gällande fler plattformar än PlayStation 4.

Ser du fram emot en blå reflektion i höst?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.