Battlefield 1 visar upp spelsekvenser i ny trailer

Under gårdagens presskonferens visade förstås Electronic Arts upp nya delar av Battlefield 1, deras nya satsning på en skildring av första världskriget. De rullade ut en ny trailer som på sedvanligt Battlefield-vis erbjuder explosioner, intensiva scener och väldigt snabba klipp, och allt kallades förstås för “in-game footage”. Det begreppet börjar visserligen bli ett mer och mer oärligt sätt att benämna det som visas upp, eftersom ganska lite såg ut som sekvenser som du faktiskt kan styra en karaktär.

Trailern fyllde dock sin funktion genom att visa upp en vacker skapelse och i slutänden faktiskt ser lockande ut. Allt från (relativt) primitiva pansarvagnar till biplan ser utsökt modellerade ut, och kan skapa en intressant dynamik på slagfälten med tanke på att de inte är lika snabba och lättmanövrerade som deras moderna motsvarigheter.

Bland de nya funktionerna som lyftes fram har vi dynamiskt skiftande väderlek, vilket är en faktor som verkligen kan ändra på en match. I synnerhet när dimman ligger tät och de förbannade prickskyttarna inte märker när jag smyger upp bakom dem och klubbar ner dem. Den 21 oktober är det dags att ge sig ut på slagfältet igen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.