Ny reakampanj drar igång på PlayStation Store

Spelsläppen har duggat tätt denna månad, och det gör ju förstås att plånboken börjar bli lite tunn. Det är dock strax dags för lön igen, och passande nog startar en ny rea upp på PlayStation Store. I denna kan du fynda flera av de bästa spelen som går att finna till PlayStation 4, och det är ju i så fall läge att slå till om du har avvaktat.

Parallellt med den primära kampanjen finns det även ett erbjudande där du kan välja ut två spel och bara betala för det ena, och det finns en del trevliga titlar att välja mellan även där. Här följer några tips du inte får missa.

Uncharted 4: A Thief’s End (10/10)

Först ut har vi spelet som kammade hem vår åtråvärda titel för årets bästa spel under förra året, och denna actionupplevelse är verkligen extraordinär på alla möjliga vis. Om du ännu inte har kastat dig in i detta mästerverk är det sannerligen dags nu, för nu kostar entrébiljetten enbart 239 kronor. Vi börjar ju dessutom närma oss den stora berättelsedrivna expansionen, och då kan det ju vara bra att vara lite varm i kläderna till dess.

Gravity Rush 2 (9/10)

Året började med en rivstart, både för japanska spel och för PlayStation-exklusiva titlar. Ett av dessa spel var det briljanta Gravity Rush 2, som spinner vidare på det fängslande konceptet från originalspelet och vidareutvecklar det till en gigantisk öppen spelvärld. Spelaren uppmuntras konstant att utforska och använda de smarta gravitationsmekanikerna på intressanta vis. Trots att spelet bara är ett par månader gammalt går det redan nu att införskaffa för 329 kronor.

Journey (10/10)

Varje gång Journey är rabatterat är det snudd på obligatoriskt att skriva en rekommendation om att köpa spelet. Det ligger väldigt högt bland mina absoluta favoritspel någonsin, och det är en upplevelse ingen bör missa. Det är ett lågmält och vackert äventyr i ökenmiljöer där du utforskar ruiner, vänskap och livet i allmänhet. Så pass omfattande och omvälvande är det att spela Journey. Nu kan du köpa det för futtiga 45 kronor. Gör dig själv en tjänst!

Hela rean och övriga detaljer finner du på officiella PlayStation-bloggen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.