Uppdaterat: PSbloggen söker skribenter

Som en följd av de omstruktureringar PSbloggen genomgick för ett par veckor sedan är det nu dags att börja leta efter duktiga skribenter som är sugna på att skriva om spel i allt från recensioner till krönikor. Målet med denna expansion är att dels erbjuda ett bredare innehåll, men framför allt ett bättre flyt i den dagliga aktiviteten här på bloggen.

Känner du att du vill påverka innehållet på PSbloggen aktivt är det kanske dig vi letar efter. De tre självklara grundkraven vi har är att du har goda färdigheter i svenska språket, att du älskar spel samt att du har tillgång till minst en PlayStation-plattform. Utöver detta är förstås kreativitet och en bred spelsmak klara fördelar.

Passar detta in på dig tycker jag att du ska ta kontakt med oss på redaktionen genom kontaktformuläret så att du kan ställa eventuella frågor du har om att skriva för PSbloggen.

Uppdatering: Vi har haft lite tekniska problem med kontaktformuläret, men detta är nu åtgärdat. Om du har försökt kontakta oss och inte fått svar ber jag dig att testa på nytt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.