Martins sommarutmaning: omröstning klar!

Jaha, nu är det avgjort! Mitt straff är bestämt, ni har hittat det bästa sättet att plåga mig i sommar. För lite drygt en vecka sedan kom jag på den vansinniga idén att låta er välja någon av de två kategorier spel som jag verkligen inte trivs med; skräck eller tokigt utmanande spel. I skrivande stund vet jag faktiskt inte vad som flög i mig när jag kom på den här tanken men nu är det för sent – domen är utdelad!

Någonstans djupt inom mig hoppades jag på att skräckspelen skulle vinna eftersom jag visste att plågan då skulle bli intensiv men relativt kort, ungefär som att laga hål i en tand. Tack vare er läsare och en del medlemmar i redaktionen (som jag ska straffa på mitt eget sätt vid tillfälle), föll dock valet på den verkliga utmaningen; att försöka köra igenom ett spel av From Software.

Hade rösterna landat i majoritet på Outlast, ja då hade jag blivit rädd på ett sätt men nu när det står klart att jag måste sätta mig in i Bloodborne (10/10) är jag livrädd, på riktigt. Många av er skrattar säkert och tycker att PSbloggens Japan-nörd borde ha mindre respekt för ett actionbetonat rollspel men jag erkänner villigt att jag inte ens vet om jag är redo för detta!

ARE YOU NOT ENTERTAINED? Nej, men jag är rätt kissnödig just nu!

ARE YOU NOT ENTERTAINED? Nej, men jag är rätt kissnödig just nu!

Nåja – ett vad är ett vad, en utmaning måste man konfrontera och därför välkomnar jag paketet som min kära chefredaktör redan har postat. Bloodborne ska spelas och jag siktar på att klara det men jag kan inte lova något – det enda jag kan lova är att ni får ta del av mitt lidande.

Jag tänker uppdatera er med jämna mellanrum och kanske även publicera mina stapplande försök på Youtube, det enda ni behöver göra är att ta del i min misär. Se till att kommentera och ge tips, skratta åt mig, gråt med mig, knyt näven när jag härmar Maximus i filmen Gladiator där jag skriker: ”Are you not entertained?”.

Nu kör vi!

7 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Macce_1
  3. Johan Lindros Johan Lindros
    • Martin Svennberg Martin Svennberg
  4. Toby Lee Toby Lee
  5. Thomas Thomas
    • Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.