Red Dead Redemption 2 är nu bekräftat

Efter ett par dagar fyllda med spekulationer där internetforumen passerade kokpunkten flera gånger om, har nu Rockstar Games till slut bekräftat att de arbetar på en uppföljare till deras westernepos Red Dead Redemption. Den smått fantasilösa titeln kommer att bli Red Dead Redemption 2, vilket är märkligt med tanke på att det kommer att bli det tredje spelet i serien. De har kanske börjat räkna uppföljare enligt Square Enix-modellen.

Väldigt lite är känt om den kommande och fantastiskt efterlängtade uppföljaren, vilket inte är konstigt med tanke på att deras reklamkampanj hittills har handlat om att byta profilbilder i Rockstar Games diverse sociala medier. Det var dock mer än tillräckligt för att få hela internet att bubbla av förväntan, och med tanke på hur lysande förra spelet fortfarande är, ligger ribban otroligt högt. Men det är trots allt en situation som de är ganska vana vid att befinna sig i.

Mer information kommer dock att dyka upp under morgondagen, då Rockstar har utlovat den första trailern för spelet. Planen är att Red Dead Redemption 2 ska släppas under hösten nästa år, och det är inte osannolikt att det kommer att bli nästa års största spelsläpp.

Vad hoppas du få se i Red Dead Redemption 2?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.