Veckans fråga: Vilken spelvärld skulle du vilja besöka?

Det finns nästan lika många olika spelvärldar som det finns spel och huvudpersonerna brukar vara mer eller mindre förberedda att tacklas med den. Den här veckan undrar jag vilken värld DU skulle vilja besöka?

Kanske plocka blommor i Flower? Eller åka på studiebesök på Ace Chemicals i Gotham City? Eller varför inte studsa bland molnen i det psykedeliska Loco Roco?

Jesper skulle besöka Inaba

Japansk småstadsidyll?

Japansk småstadsidyll?

Jag har alltid velat besöka Japan och vad skulle passa bättre än den lilla staden Inaba från Persona 4 Golden? Shoppa lite på Junes, hälsa på huvudpersonerna på Yasogami-skolan och hänga lite på Shichiri-stranden. Jag skulle bo på Amagi Inn och dricka lite öl medan jag slappade i de varma källorna som finns vid värdshuset. Dock skulle jag undvika att besöka TV-världen för jag tror inte jag har så mycket att sätta emot skuggvarelserna där.

Martin vill vara barnslig på Hogwarts

Här kan jag slå sönder saker och samtidigt bli rik på kuppen!

Här kan jag slå sönder saker och samtidigt bli rik på kuppen!

Jag har alltid fascinerats av LEGO och dess förmåga att väcka barnet i mig, oavsett om det gäller de verkliga plastklossarna eller den simulerade versionen i Traveller’s Tales alla universum. En av de spelvärldar jag därför skulle vilja besöka, är den i LEGO-spelen, och specifikt Harry Potters utgåvor.

Efter att ha krossat miljontals klossar med mina bara händer (utan smärta), skulle jag roa mig med att utföra busiga magitrick på mina vänner och bygga magnifika storverk med hjälp av mina fantastiska förmågor. Jag skulle njuta av alla konversationer, bestående endast av konstiga läten och kanske ge mig in i en paneldebatt med egna gutturala läten. Eventuellt skulle jag ge Voldemort på tafsen igen också. Om jag vågar…

Johan vill vandra i Commander Shepards fotspår

Ända sedan jag besökte den omfattande rymdbasen The Citadel för första gången i Mass Effect-serien har jag varit förtjust i den härliga science fiction-världen. Jag skulle gärna vilja mingla med alla de spännande raserna och lära mig om allas bakgrunder och seder.

I synnerhet skulle jag vilja se framträdandet av Hamlet med elcor-skådespelarna som det görs så mycket reklam för i spelen. Vem hade kunnat motstås 14 timmar av monotont och känslolöst tal? Inte jag i alla fall!

Vilken spelvärld skulle du vilja besöka?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.