Veckans fråga blir månadens fråga

I snart två år har vi publicerat veckans fråga; en serie inlägg där vi har knåpat ihop intressanta frågeställningar till oss själva, och inte minst till er läsare. De flesta frågorna har satt igång kortare diskussioner och det har verkligen varit intressant att höra vad ni tycker.

Nu när det nya året är här, har vi diskuterat lite grann om inläggets framtid och gemensamt kommit fram till att vi skulle vilja ändra på en del saker.

Många läsare har någon gång under året kommenterat och givit intressanta svar och vinklingar på de frågor vi ställt och frågan är då så klart hur vi fortsätter härifrån? Känslan som de flesta av oss i redaktionen bär inom oss är att en fråga per vecka ibland kan kännas lite för mycket. Kanske hinner ni läsare inte fundera på vad ni ska skriva innan nästa tisdag dyker upp i kalendern, och med det en ny fråga.

Vi har därför beslutat att minska frekvensen på veckans fråga och istället producera en fråga i månaden. Vi gör detta dels för att öka kvaliteten i frågeställningarna, men också för att ge er tid att verkligen fundera och att kanske hinna läsa (och kommentera) på andra läsares tankar. PSbloggen är, och har alltid varit en blogg för er, och därför hoppas vi att på detta sätt entusiasmera en större interaktion läsare emellan.

Som vanligt vill vi väldigt gärna få ta del av era synpunkter. Kommentera därför gärna med vad du känner inför vårt beslut. Kanske tycker du att vi gör fel, kanske har vi slagit huvudet på spiken?

Vad tycker du om den kommande “månadens fråga”?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.