Chefredaktörens utmaning [Vecka 7]

I veckan som har gått har det inte funnits en brist på nya spel, men själva speltiden har dock varit knapp. Jag har dessutom ställts inför en av mina största utmaningar som recensent, nämligen att recensera Street Fighter V. Jag vill inte påstå att jag är en total novis inom fightingspel, men jag är snubblande nära åtminstone.

Det har inte funnits så mycket att rapportera hittills med tanke på att spelservrarna har haft sin beskärda del av barnsjukdomar och det faktum att kampanjläget inte dyker upp förrän i sommar.

11. Layers of Fear

Spelet bjuder på en hel del charmtroll.

Spelet bjuder på en hel del charmtroll.

Veckan har inte varit helt utan framsteg dock. Jag har kunnat bocka av ytterligare ett spel på min lista, och denna gång gäller det skräckspelet Layers of Fear. Eftersom jag är en stor fan av spel som Amnesia: The Dark Descent och P.T. kändes Layers of Fear väldigt lockande eftersom det är tydligt inspirerat av dessa banbrytande spel. Tyvärr uppfyllde det inte riktigt mina förhoppningar som jag ursprungligen hade. Det är inte på något vis ett dåligt spel, men det hela känns lite för bekant och förutsägbart. Du kan läsa alla detaljerna i min recension senare idag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.