Chefredaktörens utmaning [Vecka 4]

Om du läser förra veckans statusuppdatering och “Vad spelar du i helgen”-inlägg är det säkert lätt att få för sig att jag har plöjt ner massor av timmar i Fallout 4 (9/10) och att jag närmar mig slutet i detta omfattande spel. I verkligheten har jag inte tillbringat en enda minut av min tid i postapokalypsen, och en av de största anledningarna heter Diablo III: Reaper of Souls (9/10).

En ny patch har introducerat nytt innehåll till spelet, och har dessutom sporrat mig att slutligen satsa på att införskaffa den hägrande platinumtrofén. Även om jag har en hel del nötande kvar innan den är min har jag åtminstone tagit en av de svårare troféerna nu, och det är att nå level 70 med en hardcore-karaktär. Hardcore-läget innebär ju att om din karaktär dör, är det permanent och du får snällt börja om från början. Därför beslöt jag mig för att göra detta med en Crusader, med tanke på att klassen mer eller mindre är en pansarvagn.

Innan jag når mitt mål behöver jag tre stycken level 70-karaktärer till och lite drygt 300 bounties, och det är ju inget jag fixar över en natt. Det spelar dock ingen roll eftersom jag fortfarande inte är trött på den underbara spelmekaniken och den ständiga jakten på bättre prylar.

7. Not a Hero

Veckan har dock inte varit helt utan avklarade spel, och i detta fall får jag ännu inte säga så hemskt mycket om det förrän på tisdag när embargot lyfter och min recension går upp på bloggen. Det har tveklöst varit en intressant och positiv upplevelse, och jag rekommenderar att du kikar läser min recension nästa vecka!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.