Chefredaktörens utmaning [Vecka 38]

Efter att ha slaktat tusentals zombier för att kunna bli klar med recensionen av Dead Rising Triple Pack (7/10) har jag nu istället fokuserat på spel som innehåller betydligt färre odöda. Omväxling är ju viktigt, och jag har funnit det genom ett par nya recensionsuppdrag.

Dels har jag haft nöjet att svinga yxor och svärd i det tvådimensionella actionplattformspelet Slain: Back from Hell. Förutom ett härligt hårdrockssoundtrack bjuder spelet även på en ganska brutal svårighetsgrad, och det återstår fortfarande att se om jag lyckas klara mig igenom hela kampanjen innan jag skriver recensionen.

38. Jazzpunk: Director’s Cut

Bra tips kan man aldrig få för många av.

Bra tips kan man aldrig få för många av.

Länge har jag längtat efter dagen då Jazzpunk skulle ta steget till konsoler, och nu när det äntligen är här tog jag med glädje mig an recensionen också. Detta skruvade äventyr i förstapersonsperspektiv utspelar sig i en alternativ version av 1959. Spelet tar sig an många typiska spionsituationer från kalla kriget, men med en väldigt säregen snurr på det hela. Referenshumorn är på topp genom hela spelet, och uppmuntrar till utforskande av de olika nivåerna för att hitta hemliga påskägg. Recensionen kommer du att kunna läsa nästa vecka.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.